Szellemi

 

 


 

 

 

 

Az ALTEO-nál naponta változatos és izgalmas szakmai kihívásokkal kell megbirkóznod.

Olyan feladatokkal találkozhatsz munkavégzésed során, melyekben a korábban megszerzett tudásodat kamatoztathatod. Az energetika világa az egyik leggyorsabban változó iparág, épp ezért folyamatosan újabb és sokszor egyedi projektek során lehetőséget kapsz a szakmai tudásod bővítésére.

Az egyénre szabott képzések során is fejlesztjük képességeidet és elismerjük, sőt ösztönözzük az önálló megoldásokat. Az ALTEO-nál büszkék vagyunk támogató jellegű, családias, összetartó munkahelyi közösségünkre, amely kiváló értékelést kapott legfrissebb dolgozói Elégedettségi Felmérésünkön.

ÉRTÉKEINK

Hisszük, hogy cégünk energiáját munkatársaink biztosítják, és sikereinket az elkötelezett és motivált szakemberekkel együttműködve tudjuk elérni. Itt találod meg az aktuális nyitott pozícióinkat, illetve adatbázisunkba is tudsz itt jelentkezni. Akár pályakezdő, akár tapasztalt szakember vagy, nálunk remek lehetőségek várnak. 

KIVÁLASZTÁSI FOLYAMAT

A Társaság ezúton jelzi, hogy amennyiben a jelöltet alkalmasnak találja a pozíció betöltésére, részére ajánlatot fog küldeni a Társaság alkalmazásában álló toborzó munkavállalók email címéről, amely a Társaság által kibocsátott ajánlatnak minősül aláírás nélkül is.

1–10 megjelenítése a(z) 10 állásajánlatból